Yhteensopimattomien sovellusten poistaminen

Kaspersky-sovellus tarkistaa säännöllisesti, onko tietokoneellasi yhteensopimattomia sovelluksia. Nämä sovellukset lisätään yhteensopimattomien sovellusten luetteloon. Voit selata luetteloa ja päättää, mitä tehdä yhteensopimattomille sovelluksille.

On suositeltavaa poistaa yhteensopimattomat sovellukset tietokoneeltasi. Muuten Kaspersky-sovellus ei pysty suojaamaan tietokonettasi täysin.

Seuraavassa on joitain syitä siihen, miksi kolmannen osapuolen sovellus ei välttämättä ole yhteensopiva Kaspersky-sovelluksen kanssa:

Yhteensopimattomien sovellusten poistaminen